Vårt konsept er å lage spennende matretter, basert på tradisjonelle råvarer fra landsdelen. Råvaren skal kunne kjennes igjen, men tilberedt på en måte som gir spennende særpreg på rettene.
Så langt det er mulig skal lokale leverandører benyttes, og maten skal være kortreist. Vi skal presentere det beste fra mange hundre års nord-norsk tradisjon og matkultur, med verdighet og respekt.
Torget Bistro har alminnelig skjenkebevilling.

Vi tilbyr Catering til alle anledninger fra 20 personer og oppover.
Wraps med Spekeskinke Wraps med Røkt Laks, Purreløk og Kremost Brokkolisalat Kryddermarinerte kyllingklubber Pastasalat Baconsurrede dadler Kyllingspyd med Yoghurtmarinade Ostefat Småpoteter Kjøttboller i tomatsaus Potetsalat med vårløk Focaccia Aioli Hummus Div melon på fat
1/2 skive med pålegg Roastbiff Karbonade Ost & Skinke Reker
Allergener: (merket med A i menyen)
1: Gluten, 2: Egg, 3: Bløtdyr, 4: Selleri, 5: Sennep, 6: Sesamfrø, 7: Soya, 8: Melk,
9: Nøtter, 10: Skalldyr, 11: Peanøtter, 12: Fisk, 13: Lupid, 14: Svoveldioksid og sulfitt