Vårt konsept er å lage spennende matretter, basert på tradisjonelle råvarer fra landsdelen. Råvaren skal kunne kjennes igjen, men tilberedt på en måte som gir spennende særpreg på rettene.
Så langt det er mulig skal lokale leverandører benyttes, og maten skal være kortreist. Vi skal presentere det beste fra mange hundre års nord-norsk tradisjon og matkultur, med verdighet og respekt.
Torget Bistro har alminnelig skjenkebevilling.
Catering
Catering
Vi tilbyr Catering til alle anledninger fra 20 personer og oppover.
TAPAS
Wraps med Spekeskinke
Wraps med Røkt Laks, Purreløk og Kremost
Brokkolisalat
Kryddermarinerte kyllingklubber
Pastasalat
Baconsurrede dadler
Kyllingspyd med Yoghurtmarinade
Ostefat
Småpoteter
Kjøttboller i tomatsaus
Potetsalat med vårløk
Focaccia
Aioli
Hummus
Div melon på fat
325 kr
SNITTER
1/2 skive med pålegg
Roastbiff
Karbonade
Ost & Skinke
Reker
38 kr
Allergener: (merket med A i menyen)
1: Gluten, 2: Egg, 3: Bløtdyr, 4: Selleri, 5: Sennep, 6: Sesamfrø, 7: Soya, 8: Melk,
9: Nøtter, 10: Skalldyr, 11: Peanøtter, 12: Fisk, 13: Lupid, 14: Svoveldioksid og sulfitt